Biljardi

Harrastekerhot Salo ry:n jäsenillä on mahdollisuus liittyä Biljardiryhmään, joka kokoontuu sovittuina aikoina pelaamaan biljardia kerhon tiloihin Salo IoT Campuksella.

Keväällä 2022 muodostettiin HKS-Biljardi1 WhatsApp-ryhmä, joka kokoontuu pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 18. Ryhmässä on tällä hetkellä 14 jäsentä. Yleensä samana iltana pelaajia on ollut paikalla 4...6 henkilöä. Ryhmän jäsenet sopivat keskenään osallistumisesta peli-iltoihin WhatsApp-ryhmässä, jolloin kaikilla on tiedossa, kuinka monta henkilöä peli-iltaan on tulossa.

Biljardiryhmässä on mahdollista saada opastusta/koulutus kokeneilta biljardiharrastajilta noin puoli tuntia ennen peli-iltaa.

Jos haluat liittyä Harrastekerhon biljardiryhmään, ilmoittaudu Aimo Leskelälle sähköpostilla aimo.leskela(at)outlook.com tai puhelimella 040 503 1810.

Ryhmään liittyminen edellyttää älypuhelimen WhatsApp -sovelluksen ryhmäviestien käyttöä. Jos HKS-Biljardi1 WhatsApp-ryhmään tulee liikaa jäseniä, voimme perustaa tarvittaessa toisen ryhmän, jonka peli-illat ovat toisena viikonpäivänä.