Jäseneksi

Yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä kaikki Microsoftin, Nokian tai sen edeltäjien Salon yksiköissä työskennelleet sekä liittymishetkellä Salo IoT Campuksella vakituisesti työskentelevät henkilöt.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2024 ja 2025 on 15 €/vuosi.

Käytämme Membook Oy:n palvelua jäsenrekisterin ylläpitoon, jäsenmaksujen keräämisen ja tiedottamiseen. Membookin kautta tulevissa sähköposteissa lähettäjänä on ”Harrastekerhot Salo ry via Membook”.

Jäsenmaksulaskut lähetämme Membookin palvelun kautta vuosittain helmi-maaliskuussa. On tärkeää, että maksat jäsenmaksun käyttäen laskussa mainittua tili- ja viitenumeroa, jotta maksu kirjautuu oikein maksetuksi. Jäsenyyden säilyminen ja yhdistyksen tapahtumiin osallistuminen edellyttää, että jäsenmaksu on maksettu.

Voit tarvittaessa päivittää omat yhteystietosi samalla kun käyt Membookissa tarkistamassa omien jäsenmaksujesi tilan tai lukemassa yhdistyksen lähettämiä jäsenviestejä.

Membookin kirjautumissivu: http://www.membook.fi/  > Kirjaudu omalla Membook tunnuksellasi (sähköpostiosoite).

Kirjautumisen jälkeen päästäksesi Harrastekerhot Salo ry sivuille valitse yläreunasta YHTEISÖSI valikosta Harrastekerhot Salo ry. Tämän jälkeen vasemmassa reunassa olevan Jäsentiedot napin alta pääset sivulle, jossa voit päivittää Perustietoja (yhteystietosi).

Ongelmatilanteita varten on Membookin tukisivu: http://tuki.membook.fi/

Yhdistyksen säännöt